Menu

04/02/2021

Vind jouw perfecte Valentijnscadeau | For him & her

 

Wachtend op zijn/haar partner staat daar de prins(ses) op het witte paard. De partner zit achterop en in galop gaan zij samen onderweg naar het hotel, waar het bed bezaaid is met rozenblaadjes. De fles champagne gaat open en het is tijd om te toasten op een gelukkige relatie. Na twee slokken bruisend goud water is het tijd voor cadeaus. Maar ja, met welk cadeau kan jij je gevoelens goed uitdrukken? Geen stress, wij helpen jou om je wederhelft blij te maken. (Of om jou een idee te geven wat je voor Valentijnsdag kan vragen natuurlijk.)

 

GIFTS FOR HER

1. Love Moschino Crossbody Evening bag 

It’s all about the hearts…Welke tas past nou beter bij Valentijnsdag dan deze prachtige crossbodytas van Love Moschino? De prachtige rode kleur is een kleur om spontaan verliefd op te worden. Samen met de goudkleurige details krijgt dit tasje een luxe en verleidelijke uitstraling! Dit tasje is niet enorm groot van formaat, waardoor het perfect is voor een avondje uit (Laten we hopen dat we later in het jaar weer lekker op ‘date night’ kunnen gaan!). Wedden dat jouw vriendin dit tasje helemaal geweldig vindt?

Klik op de foto om op de productpagina te komen!

 

 

2. Estella Bartlett Bijoux doosje 

‘Diamonds are a girl’s best friend’. Maar waar moet jouw vriendin al die mooie sieraden laten? Dit sieradendoosje van Estella Bartlett is dé perfecte plek om al haar sieraden in op te bergen. Door de vele verschillende gleufjes en vakjes krijgen alle sieraden bovendien een overzichtelijk plekje. Door het compacte formaat kan zij al haar sieraden ook gemakkelijk meenemen, als jullie weer eens een weekendje weg gaan.

Klik op de foto om op de productpagina te komen!

 

3. Guess riem Uptown Chic

Een mooie riem geeft vrijwel elke outfit een stijlvolle boost. Die ene broek wordt net wat leuker met een mooie riem en ook dat ene jurkje is opeens niet meer zo casual als het gematcht is met een leuke riem. Deze riem van Guess is subtiel, maar is enorm classy door de goudkleurige gesp. Hierdoor kan jouw vriendin de riem bij vrijwel elke outfit dragen, een echt droomcadeau!

Klik op de foto om op de productpagina te komen!


4. SuitSuit Laptoprugzak Natura 

 

Grote kans dat jouw vrouw of vriendin al een SuitSuit koffer heeft. Deze koffers hebben de leukste pastelkleuren en zijn daarom extra leuk om mee te nemen op reis! Wat is dan een beter cadeau dan een super toffe SuitSuit rugzak in net zo’n leuke pastelkleur? Wedden dat ze hier dolgelukkig mee gaat zijn? En het is meteen weer een reden om een nieuw tripje te plannen!

Klik op de foto om op de productpagina te komen!



GIFTS FOR HIM

1. Castelijn & Beerens Laptoptas

Pak groots uit! Samen succesvol zijn in het leven, een goede werktas kan hier uitstekend bij helpen. En pluspunt: hij denkt elke keer weer aan jou als hij zijn werktas ziet. Dat, terwijl zijn collega’s denken: deze man neemt zijn vak serieus, want professioneler krijg je laptoptassen niet! En wat ziet je partner er toch aantrekkelijk uit in zijn professionele look. 

Klik op de foto om op de productpagina te komen!

 

2. Impliva Paraplu 

Door de wind, door de regen.. Niks houdt hem tegen om jou te zien. Dat betekent natuurlijk niet dat je hem geen handje hoeft te helpen. Een stormbestendige opvouwbare paraplu maakt zijn trip naar jou in ieder geval een stuk aangenamer. Wat ook helpt is dat deze paraplu aerodynamisch is. Zo is hij ook nog eens een stuk sneller bij jou thuis! Een geweldig cadeau voor hem (en stiekem ook voor jou).

Klik op de foto om op de productpagina te komen!

 

 

3. Samsonite toilettas 76747

Een hotelovernachting.. waarom alleen met Valentijnsdag? Misschien is het wel leuk om vaker zoiets te doen. Een fantastisch cadeau is dan deze Samsonite toilettas, want deze goede duurzame toilettas gaat lang mee en is daarom perfect voor elke toekomstige trip. Een cadeau die alle reisplannen die jullie in het vooruitzicht hebben meemaakt. Een leuk stukje voor in jullie liefdesmuseum.

Klik op de foto om op de productpagina te komen!

 

 

4. Patchi portemonnee 100902

Een beetje invloed uitoefenen op zijn stijl kan geen kwaad, dat geldt ook voor zijn accessoires. Het bevlekte effect dat Patchi heeft toegevoegd aan het design geeft de portemonnee meer schwung. Dit alledaagse item is ook nog eens leuk omdat hij er een pasfoto van jou in kwijt kan. Aan je denken doet hij de hele dag, maar nu kan hij ook nog eens regelmatig naar je kijken!

Klik op de foto om op de productpagina te komen!

 


BEL 0172 - 447 517 (5 dagen per week bereikbaar) of zoek een winkel bij jou in de buurt